Maximizing Unusable Space

A before and after gallery of our project

Before: View of existing deck before renovation. Note the stair location in the closed in under deck space.
After 1: View of relocated step in staircase and updated deck work. Pivoting the steps out opened up the space below
After 2: View of expanded open entertainment space under the deck. Rotating the staircase out allowed for a better overall patio layout

Rittenburg BF 2_CC
Before

After

Before: The view of the hillside area under Oak tree. Note that the water flow came to the left side of the tree into the backyard. Very unusable space
After 1: View after patio in landscape was installed. Grades were changed to manage the water flow to help expand out the patio area.
After 2: Dry Creek bed running down the side of the house and redirecting the flow to the bottom of the hill.

Rittenburg BF 2_CC
Before

After

Some more after pictures showing off the expanded patio area, fire pit, and landscaping

Rittenburg BF 1_CC

Rittenburg BF 1_CC

Speak Your Mind

*